Vandaag open van 11.00u tot 18.00u
Zo 20/09:
11.00u tot 18.00u
Ma 21/09:
10.00u tot 18.00u
Di 22/09:
10.00u tot 18.00u
Wo 23/09:
gesloten
Do 24/09:
10.00u tot 18.00u
Vr 25/09:
10.00u tot 18.00u
Za 26/09:
11.00u tot 18.00u
Ontdek hier ons aanbod

Decoratie

Bij Peeters-Van Leeuw vind je verfrissende interieurdecoratie voor iedere smaak. Zoek je bijvoorbeeld een elegante manier om tijdschriften op te bergen of ontbreekt er wat moderne muurdecoratie in huis? Dan laten we je hier alvast zien voor welk type decoratie je in onze toonzaal terechtkan.

Decoratie voor muren en vloeren

Hang je jas, hoed of boodschappentas aan een trendy wandhaak. Bevestig een kleurrijke kapstok aan de muur die de kinderen meteen uitnodigt om hun spullen eraan te hangen. Laat je verleiden door het opmerkelijke design van onze wandklokken, of kies als muurdecoratie een eigentijds schilderij uit. Maar ook om je vloer wat sfeervoller te maken, hebben we de juiste decoratie in huis, zoals zachte schapenvellen of handgeweven tapijten.


 

Originele lampen als decoratie

De juiste verlichting zorgt voor sfeer en gezelligheid, maar uiteraard ook voor een klare blik! Daarom biedt Peeters-Van Leeuw je diverse soorten verlichting aan, die een stijlvolle én praktische decoratie vormen. Is een elegante vloerlamp met minimalistisch design misschien iets voor jou - een lamp waarvan je de lichtsterkte zelf kan bepalen, die een warm leeslicht biedt en weinig stroom verbruikt? Of ben je meer op zoek naar een design tafellamp? De ietwat industriële look van hang- en tafellampen is echter ook erg populair … Al de lampen uit ons assortiment zijn hoe dan ook prachtig als decoratie in huis!

Design decoratie voor muren en vloeren.
Climber

Decoratie: voor jezelf of als geschenk?

Multifunctionele dienbladen, handdoeken, stijlvolle beeldjes als decoratie of originele vazen: deze accessoires zijn leuk om te krijgen én om te geven! Kleurrijke olifanten doen het bijvoorbeeld super goed bij kinderen, als speelgoed of zitje. En de dienbladen met eenvoudig ontwerp en subtiele kleuren kunnen echt overal in huis of op kantoor gebruikt worden – om fruit in te leggen of gewoon als decoratieve toets.

Originele lampen als decoratie.
Brokis lamp Muffins Originele lampen als decoratie.

Ontdek ons ruime aanbod aan decoratie in de winkel

In onze design meubelwinkel zie je hoe de verschillende types decoratie tot hun recht komen in een modern interieur – en misschien duikt het binnenkort wel op in jouw interieur? Bij Peeters-Van Leeuw vind je alvast de nodige inspiratie om je woning of bedrijf sfeervol, hedendaags aan te kleden. Heb jij bij ons een totaalinrichting laten uitvoeren? Dan komen wij graag nog eens bij je langs om een decoratievoorstel op maat te doen.

Actie Jori Shiva salon

Dit Jori-icoon wordt 40 jaar. Om deze verjaardag te vieren, zetten we dit toonbeeld van zitcomfort en klasse in de kijker. Zo haal je nu de Shiva JR-3960 in huis aan een extra voordelige prijs.

Lees meer
Drie tips voor meer slaap ...

In deze blog geven we je drie tips mee waarmee je elke nacht geniet van het allerbeste slaapcomfort. Lees snel verder en slaap elke nacht als een roosje.

Lees meer