Vandaag open van 10u00 - 18u00
Ma 29/04:
10u00 - 18u00
Di 30/04:
10u00 - 18u00
Wo 01/05:
gesloten
Do 02/05:
10u00 - 18u00
Vr 03/05:
10u00 - 18u00
Za 04/05:
11u00 - 18u00
Zo 05/05:
11u00 - 18u00
Personenlift aanwezig.
Ontdek hier ons aanbod

Terecht de bekendste loungechair!

In de wereld van designmeubelen is er een icoon dat al decennia lang de harten van liefhebbers verovert: de Eames Lounge Chair van VitraMet zijn tijdloze elegantie, unieke ontwerpgeschiedenis en ongeëvenaarde duurzaamheid is deze stoel niet zomaar een meubelstuk - het is een ware designklassieker die generaties lang meegaat.

 

1943

Een belangrijk jaar, het is niet enkel (toevallig) het oprichtingsjaar van Peeters-Van Leeuw. Maar ook het jaar dat de eerste schetsen werden gemaakt van dit ontwerp. Het legendarische ontwerpersduo Charles en Ray Eames ontwierpen een comfortabele loungestoel, die de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit belichaamde. Met zijn gebogen multiplex schaal en luxueuze lederen bekleding was het zowel vernieuwend als zeer ergonomisch. Het resultaat van hun toewijding en vakmanschap was de Eames Lounge Chair, die al snel uitgroeide tot een icoon van modern design.

Gemaakt voor generaties

Wat nog indrukwekkender is, is de duurzaamheid van de Eames Lounge Chair. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met vakmanschap vervaardigd, is deze stoel ontworpen om generaties lang mee te gaan. Het is een investering in tijdloos design en geeft veel karakter aan een interieur. Iets wat goed ontworpen is, zal nooit uit de mode geraken. Hoe mooi is het om een meubelstuk voor het leven te hebben!

Kies voor het origineel

Een van de meest intrigerende aspecten van de Eames Lounge Chair + Ottoman zijn de verscheidenheid aan uitvoeringen die beschikbaar zijn. Of je nu kiest voor de klassieke combinatie van Palissander hout en zwart premium leer, of een meer eigentijdse uitvoering in licht hout en wit leer, er is een Eames Lounge Chair voor elke smaak en interieurstijl. Er is tegenwoordig zelfs een stoffen versie. Bij Peeters-Van Leeuw kan je alle materialen komen bekijken en we kunnen deze zelfs in een 3D-configuratie laten zien.

 

Tijdloos 

Of je nu een liefhebber bent van modern design, een liefhebber van comfort, of gewoon op zoek bent naar een tijdloos meubelstuk dat generaties lang meegaat, de Eames Lounge Chair van Vitra is een keuze die je nooit teleur zal stellen en past moeiteloos in elk type interieur. Met zijn iconische ontwerp, ongeëvenaarde comfort en ongeëvenaarde duurzaamheid, is deze stoel een ware designklassieker die een ereplaats verdient in elk interieur.

 

Test hem uit bij Designmeubelen Peeters-Van Leeuw in Laakdal en ontdek alle mogelijkheden!

 

Is dit toch niet de perfecte match met jou? Kijk eens tussen ons aanbod relax- en bijzetzetels. Een ruim aanbod elektrische relaxen, loungechairs met voetenbankje en kleinere bijzetzeteltjes. Voor ieder wat wils.

Volg ons op Facebook

Eerlijk interieuradvies van onze familie, voor jouw familie. Volg en like onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte!

Lees meer
Eames Lounge Chair: DE ic ...

Met zijn unieke ontwerpgeschiedenis en ongeëvenaarde duurzaamheid is deze comfortabele loungestoel niet zomaar een meubelstuk - het is een ware designklassieker die generaties lang meegaat. Een echt topstuk!

Lees meer